top of page
Close up 3.jpg

Jouw business een 
frisse look en feel?

Jouw business staat al maar is toe aan..... iets? Nieuw logo? Kleurtje? Website? De boel eens even lekker door de wasstraat? Tuurlijk!

let's refresh your brand!

jouw business als startpunt

Je bent al lekker bezig, jouw business staat al maar kan nog wel iets extra's gebruiken. Een frisse look & feel bijvoorbeeld. Eens in de paar jaar is het fijn om alles eens even goed onder de loep te nemen en een opfrisbeurt te geven!

We gaan dan natuurlijk uit van wat je al hebt. Op basis van wat je al hebt gaan we samen kijken welke onderdelen van jouw business die frisse beurt kunnen gebruiken! Jij geeft hierbij aan welke delen je graag wilt behouden, verder wilt uitwerken of juist wat je graag helemaal anders zou willen. 

Natuurlijk krijg je van mij ook advies over de huidige situatie en laat ik je weten welke elementen je zéker moet houden en waar ruimte voor verbetering zit. 

Refresh your brand!

Ja het is hier net de carwash ;-). Aanrijden, programmaatje kiezen en wassen maar. De motor blijft lopen, jij zit erin maar je hoeft geen gas te geven of te sturen. Aan jouw auto verandert niets, maar aan hoe ze eruit ziet wel!

Heel vergelijkbaar met de Refresh Your Brand trajecten.... Jouw business is de auto, ik ben de wasstraat ;-)

Wasprogramma's

refresh your style

Een lekkere opfrisbeurt voor je huisstijl! Je logo, kleuren, fonts en andere elementen in een opgefrist jasje. Je krijgt natuurlijk een stylesheet aan het einde van het programma met alle richtlijnen, bestandsformaten en uitgangspunten van jouw huisstijl. 

€625 excl. BTW

refresh your strategy

Kan er wel een bezem door de marketing en communicatie van jouw business? Met dit programma nemen we al jouw huidige (online en offline) kanalen, uitingen en  strategieën onder de loep. Op basis van deze analyse ontvang je een advies, strategie en plan van aanpak voor de marketing en communicatie. Een marketing strategie, content planning en een ingevulde kalender voor de komende 3 maanden en heldere blik op de toekomst en hoe je daar gaat komen.

€1.250 excl. BTW

refresh your site

Is jouw website toe aan wat vernieuwing? Is het platform dat je gebruikt nog geschikt voor wat jij ermee wilt? We bekijken de opbouw, teksten, fotografie en alle overige content van je site. Op basis daarvan krijg je van mij advies over waar de verbeterpunten zitten en welke dingen we zeker behouden. En daar gaan we mee aan de slag!

€1.575 excl. BTW*
*Geschatte kosten. Definitieve offerte afhankelijk van het huidige platform en gewenste veranderingen/werkzaamheden

Close up 1.jpg

selecteer jouw programma

most wanted!

bottom of page