top of page
Buiten goud 2-1_edited.jpg

Hi! Ik ben Eline

Creatief, marketing- en communicatiespecialist, projectmanager, vormgever, conceptdenker en nog zo veel meer. Multi-skilled zeg maar (lekker wel om over jezelf te zeggen, maar bij gebrek aan een betere omschrijving gooi ik ‘m er toch maar in).

Al die skills ben ik gaan combineren binnen mijn eigen business. Want een baan in loondienst waar al deze dingen samen komen – die bestaat niet! Zo ontstond Anchor your business. In het bijzonder om het neerzetten van een eigen bedrijf voor ondernemers haalbaar, leuk en rete-efficiënt te maken. Zonder dat je met 10 verschillende mensen hoeft te schakelen. Hoe fijn is dat?!

Inmiddels help ik (startende) ondernemers met het neerzetten van hun onderneming. Als one-stop-shop zorg ik samen met mijn klanten dat alle stappen tijdens het opzetten en vormgeven van een bedrijf op elkaar aansluiten, consistent zijn en 100% zijn afgestemd op de ondernemer en onderneming. Doel: het verankeren van de basis in vormgeving, presentatie en identiteit van de business om een vliegende start te kunnen maken!

It's no rocket science

Ik ben van de down to earth, heldere, haalbare aanpak. De dingen niet moeilijker maken dan ze zijn, want het is echt geen rocket science! 

Het neerzetten van een business vind ik maatwerk. Daar is geen one-size-fits-all aanpak voor. De aanpak en uitvoering moeten passen bij een onderneming, maar vooral ook bij de ondernemer! Op deze manier heb ik al heel erg veel klanten geholpen bij het succesvol en efficiënt neerzetten van hun bedrijf.

Wat ik daarbij heel vaak hoor (en wat ik echt de allergrootste complimenten vind). “Wat is het fijn dat ik alles over de schutting kan gooien en gewoon wéét dat het goed komt!” en “Wow, dit is echt precies wat ik nodig had, en ik wist niet eens dat ik het nodig had!”.

Door mijn visie op het neerzetten van een bedrijf met je te delen hoop ik dat jij ook het gevoel hebt dat dit heel erg haalbaar is. Sterker nog: dat het binnen handbereik is!

Binnen zwart werk 2.jpg
Close up 3.jpg

Ohja trouwens...

Mijn creatieve brein staat eigenlijk non stop aan. Kan ik het bedenken? Dan kan ik het vast ook wel maken. Dat is wat mij typeert. Een kleine greep uit wat er allemaal te vinden is in mijn huis aan creatieve projecten:

 • Re-finishing van oude meubels. Van dat lelijke oude kastje naar pronkstuk voor een prominente plek in je woonkamer.

 • Designen van…. alles? Niet alleen logo’s, huisstijlen en andere businessgerelateerde dingen maar ook geboortekaartjes, trouwkaarten, tuinen, ruimtes en kleding.

 • Tekenen, schilderen, schetsen en proberen. Mijn werk is onder andere terug te vinden in mijn eigen kinderboek, geboorte- en trouwkaarten, artwork voor aan de muur, you name it!

 • Nagelstyling en nailart. Ja een heuse mobiele nagelsalon. I love nails! Hoe gekker hoe beter, hoe meer glitter, hoe blijer ik er van word.

 • Schrijven. Een essentie vangen in woorden vind ik echt magisch. Hoe woorden een gevoel kunnen vangen en vertalen voor een lezer vind ik echt prachtig.
   

Tjah, zoals je leest, mijn leven is met vlagen een creatieve rollercoaster! And I love it 😊. Ik zou niet zonder willen en hoop dat die rollercoaster nog héél veel ritjes mag maken.

Wat je niet wist dat je over mij wilde weten

 • I love buiten. Natuur. Bloemen. Planten. Bijen. Mijn broeikas. Alles! 
   

 • Als ik ‘Shit Fixer’ als functieomschrijving kon voeren zou ik het doen. Want dat is eigenlijk de essentie van wat ik doe: Ik fix shit voor jou. En als het moet, fix ik echt alles.
   

 • Dat anker komt niet uit de lucht vallen: ik hou van alles op en rond het water, vooral zeilen!
   

 • Ik neem regelmatig ijsbaden. Ik heb er zelfs een in mijn tuin.
   

 • Met mijn mini-caravan ga ik vaak op pad om ergens midden in de natuur ‘kantoor op locatie’ te hebben.

Buiten kas 1.jpg


Sta jij op het punt om je eigen onderneming te starten? Heb je eindelijk de knoop doorgehakt dat het nu écht gaat gebeuren? Maar liggen er teveel ijsbergen in het water waar je niet omheen kunt? I got you!

Bekijk wat ik voor je kan betekenen met het traject Anchor Your Brand of boek kosteloos en vrijblijvend een kennismaking in!

let's get going!

bottom of page