top of page
  • Foto van schrijverEline

Zó creëer je een professionele look – voor weinig!

Als je net begint met het opbouwen van je eigen bedrijf, kan marketing, communicatie, content en branding een hele uitdaging zijn. Maar vooral: hoe geef je alles vorm zonder failliet te gaan voor je je eerste euro’s verdiend hebt?? Het lijkt alsof alle tools pas interessant worden als je een betaalde versie aanschaft, maar dat is zeker niet het geval! Er zijn veel tools beschikbaar waarvan de gratis versie meer dan genoeg mogelijkheden biedt voor jou als startende ondernemer.


Dit zijn 4 onmisbare tools waarmee je gratis die super professionele look kunt creëren!

Canva Hét programma om afbeeldingen, presentaties, logo’s en posts in op te maken. Gebruiksvriendelijk en met een grote gratis database aan elementen, afbeeldingen en bewerkopties.

Dafont.com Een database met de mooiste fonts. Selecteer de optie “100% free” en je ziet alleen de fonts die je commercieel (dus voor je business) mag gebruiken!

Pexels.com Gratis stockfoto’s. Hier maak je makkelijk een mooie selectie van beelden die bij jouw merk passen zonder dat je hier je portemonnee voor hoeft te trekken!

icons8.com Iconen, illustraties, vector beelden en nog veel meer! Selecteer ook hier de ‘free’ optie en je ziet alle opties die je helemaal vrij kunt gebruiken.


Met deze tools heb je alle mogelijkheden om jouw business die super profi uitstraling te geven zónder dat je er een euro aan uitgeeft. Succes!!

0 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page